Corpus Light

Corpus Light namenjen je salonima za prodaju nameštaja, proizvođačima početnicima i hobistima. Najčešće se koristi kao dodatni program u firmama koje već imaju punu verziju Corpusa. Iako se u njemu može dizajnirati nameštaj, najčešće se koristi za prezentaciju i prodaju nameštaja konstruisanog u punoj verziji Corpusa.


Corpus Light - Osnovne funkcije

Dizajn elemenata
Uređenje enterijera
Ponuda za kupca

Dizajn elemenata u Corpusu Light moguć je od nule iako nema neke napredne alate iz jačih verzija programa. Korisnicima koji imaju potrebu za krivolinijskim sečenjem, kotiranjem, dodavanjem okova ili rupa preporučuju se jače programa.

Uređenje enterijera je jedna od najbitnijih prodajnih funkcija Corpusa. Pod uslovom da su svi elementi unapred pripremljeni, Corpus Light je primereni alat za prezentaciju i prodaju bez obzira da li se radi o prodaji u salonu nameštaja ili terenskoj prezentaciji na prenosnom računaru.

Ispis ponude za kupca je poslednji maloprodajni dokument pre konačne odluke kupca o kupovini nameštaja po meri. Corpus Light će na ponudi istaknuti svaki pojedinačni element sa njegovim nazivom, šifrom i cenom. Iako ova verzija nema mogućnost definisanja kalkulacije za proračun cena elemenata, bez problema će te podatke iskoristiti ako su definisani u nekoj od jačih verzija programa.

Ponuda u Corpusu Light je standardizovana i omogućava olaksanja u radu, kao što je promena informacija o trgovcu. Oni kojima ovakav izgled dokumenta nije zadovoljavajući mogu naručiti potpuno drugačiji, prilagođen svojim potrebama.